Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΠαλμιέ με σφολιάτα και πέστο ρόκας
Ab logo
  • Παλμιέ με σφολιάτα και πέστο ρόκας

Παλμιέ με σφολιάτα και πέστο ρόκας

από Σιμόνη Καφίρη
Παλμιέ με σφολιάτα και πέστο ρόκας
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 φλιτζάνι πέστο ρόκας
  • 1 φύλλο σφολιάτας "Χρυσή Ζύμη"
  • 4 κουταλιές αλμυρά φιστίκια ή ασπρισμένα αμύγδαλα, χοντροαλεσμένα ή ολόκληρα κουκουνάρια
  • 4 κουταλιές τριμμένη κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, παρμεζάνα ή άλλο πικάντικο τυρί
  • 4 λιαστές τομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια (προαιρετικά)
  • 1 κρόκο για άλειμμα
  • 150 γρ. κουκουνάρι,αμύγδαλο ασπρισμένο ή φιστίκι (για το πέστο ρόκας)
  • 2 φλιτζάνια ρόκα (ή 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη ρόκα και 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό) (για το πέστο ρόκας)
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ή πικάντικη γραβιέρα ''Σαν Μιχάλη'' (για το πέστο ρόκας)
  • 2 σκελίδες σκόρδο (για το πέστο ρόκας)
  • αλάτι (για το πέστο ρόκας)
  • πιπέρι (για το πέστο ρόκας)
  • 3/4 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (για το πέστο ρόκας)
  • 1 φλιτζάνι πέστο ρόκας
  • 1 φύλλο σφολιάτας "Χρυσή Ζύμη"
  • 4 κουταλιές αλμυρά φιστίκια ή ασπρισμένα αμύγδαλα, χοντροαλεσμένα ή ολόκληρα κουκουνάρια
  • 4 κουταλιές τριμμένη κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, παρμεζάνα ή άλλο πικάντικο τυρί
  • 4 λιαστές τομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια (προαιρετικά)
  • 1 κρόκο για άλειμμα
  • 150 γρ. κουκουνάρι,αμύγδαλο ασπρισμένο ή φιστίκι (για το πέστο ρόκας)
  • 2 φλιτζάνια ρόκα (ή 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη ρόκα και 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό) (για το πέστο ρόκας)
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ή πικάντικη γραβιέρα ''Σαν Μιχάλη'' (για το πέστο ρόκας)
  • 2 σκελίδες σκόρδο (για το πέστο ρόκας)
  • αλάτι (για το πέστο ρόκας)
  • πιπέρι (για το πέστο ρόκας)
  • 3/4 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (για το πέστο ρόκας)