Ας μαγειρέψουμε
1) Βάλτε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό και αφήστε να μαλακώσουν.
2) Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ζεστάνετε το γάλα καρύδας με την ζάχαρη και ανακατέψτε καλά.
3) Όταν μαλακώσουν οι ζελατίνες, στραγγίστε τες καλά και ρίξτε τες στο κατσαρολάκι με το γάλα καρύδας. Με ένα σύρμα, ανακατέψτε έως ότου λιώσουν, προσθέτωντας ταυτόχρονα την κρέμα καρύδας και την κρέμα γάλακτος έως ότου ομογενοποιηθεί το μίγμα.
4) Αφήστε το μίγμα να κρυώσει. Γεμίστε με την πανακότα φορμάκια και αφήστε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες μέχρι να πήξουν καλά.
5) Σερβίρετε την πανακότα προσθέτοντας από πάνω μια κουταλιά μέλι και γαρνίροντας με λίγο σουσάμι.