Πανσέτα γεμιστή με ψίχουλα ψωμιού και μυρωδικά
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 2 κ. σ. βούτυρο
- 1 πανσέτα 2 κιλών περίπου, χωρίς κόκαλο, ανοιγμένη στην μέση (σαν βιβλίο)
- 3 κλωναράκια σέλερυ, ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 φλ. ψίχουλα ψωμιού, κατά προτίμηση μπαγιάτικου
- 1 κ. σ. φρέσκο φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
- 2 κ. σ. φρέσκο θυμάρι
- 2,5 φλ. ζωμός κότας
- 5 ματσάκια μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ. σ. βούτυρο
- 1 πανσέτα 2 κιλών περίπου, χωρίς κόκαλο, ανοιγμένη στην μέση (σαν βιβλίο)
- 3 κλωναράκια σέλερυ, ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 φλ. ψίχουλα ψωμιού, κατά προτίμηση μπαγιάτικου
- 1 κ. σ. φρέσκο φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
- 2 κ. σ. φρέσκο θυμάρι
- 2,5 φλ. ζωμός κότας
- 5 ματσάκια μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι