Πασχαλινά κουλουράκια από το Lurpak
από τον Στέλιο Παρλιάρο
Μια λαχταριστή συνταγή με Lurpak , για το πασχαλινό σας τραπέζι.
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
31'- 60'Αξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Πάσχα
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 40 μερίδες
- 100 g άχνη ζάχαρη
- 200 g βούτυρο Lurpak από το ψυγείο
- 1 αβγό
- 300 g αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κρόκος αβγού για επάλειψη
- 1 φλ. γάλα
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7066177
7079549
7133107
7087510
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Αφήνουμε την ζύμη να «ξεκουραστεί» για μισή ώρα και πλάθουμε μικρές πλεξούδες 25 – 30 γραμμαρίων. Απλώνουμε σε λαμαρίνα φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 30 λεπτά περίπου.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Πάσχα
Γλυκό
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7066177
7079549
7133107
7087510
Για δες 4 ακόμη προϊόντα