Πατάτες τηγανητές
από Βίκυ Σμυρλή

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- άσπρο πιπέρι (για το ντιπ με ροκφόρ)
- φυλλαράκι κόλιανδρο ή μαϊντανό για διακόσμηση (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- αλάτι (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 πρέζα κόλιανδρο (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 τομάτα ώριμη και σφιχτή, κομμένη σε κυβάκια (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 χυμό λεμονιού (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 2 αβοκάντο ώριμα, όχι μαυρισμένα (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και στραγγισμένο (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 κιλό McCain Golden long
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα τσάιβς (για το ντιπ με ροκφόρ)
- 100 γρ. τυρί κρεμώδες τύπου Φιλαδέλφεια (για το ντιπ με ροκφόρ)
- 4 κουταλιές της σούπας γάλα (για το ντιπ με ροκφόρ)
- 200 γρ. ροκφόρ (για το ντιπ με ροκφόρ)
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνι
- αλεύρι
- άσπρο πιπέρι (για το ντιπ με ροκφόρ)
- φυλλαράκι κόλιανδρο ή μαϊντανό για διακόσμηση (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- αλάτι (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 πρέζα κόλιανδρο (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 τομάτα ώριμη και σφιχτή, κομμένη σε κυβάκια (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 χυμό λεμονιού (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 2 αβοκάντο ώριμα, όχι μαυρισμένα (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και στραγγισμένο (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
- 1 κιλό McCain Golden long
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα τσάιβς (για το ντιπ με ροκφόρ)
- 100 γρ. τυρί κρεμώδες τύπου Φιλαδέλφεια (για το ντιπ με ροκφόρ)
- 4 κουταλιές της σούπας γάλα (για το ντιπ με ροκφόρ)
- 200 γρ. ροκφόρ (για το ντιπ με ροκφόρ)
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνι