Πατάτες τηγανητές
από Βίκυ Σμυρλή

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- άσπρο πιπέρι (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - φυλλαράκι κόλιανδρο ή μαϊντανό για διακόσμηση (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - αλάτι (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 πρέζα κόλιανδρο (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 τομάτα ώριμη και σφιχτή, κομμένη σε κυβάκια (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 χυμό λεμονιού (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 2 αβοκάντο ώριμα, όχι μαυρισμένα (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και στραγγισμένο (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 κιλό McCain Golden long
 - 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα τσάιβς (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - 100 γρ. τυρί κρεμώδες τύπου Φιλαδέλφεια (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - 4 κουταλιές της σούπας γάλα (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - 200 γρ. ροκφόρ (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - Αλάτι
 - Ελαιόλαδο για το τηγάνι
 - αλεύρι
 
- άσπρο πιπέρι (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - φυλλαράκι κόλιανδρο ή μαϊντανό για διακόσμηση (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - αλάτι (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 πρέζα κόλιανδρο (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 τομάτα ώριμη και σφιχτή, κομμένη σε κυβάκια (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 χυμό λεμονιού (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 2 αβοκάντο ώριμα, όχι μαυρισμένα (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και στραγγισμένο (για το ντιπ Γκουακαμόλε)
 - 1 κιλό McCain Golden long
 - 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα τσάιβς (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - 100 γρ. τυρί κρεμώδες τύπου Φιλαδέλφεια (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - 4 κουταλιές της σούπας γάλα (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - 200 γρ. ροκφόρ (για το ντιπ με ροκφόρ)
 - Αλάτι
 - Ελαιόλαδο για το τηγάνι
 
