Ab logo
  • Πατατοσαλάτα

Πατατοσαλάτα

από Blender

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Νηστίσιμα
Απεριτίφ/Χωνευτικά
Πατατοσαλάτα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 6 πατάτες
  • 2 συσκευασίες μοσχοκτάποδο σε φυτικό λάδι TRATA 100g
  • 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • 1 κ.σ. ξίδι (από λευκό κρασί κατά προτίμηση)
  • 1/2 λεμόνι (χυμός)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (μόνο τα φυλλαράκια)
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
  • 20 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Πατάτες Νάξου
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7222810
  • Μοσχοχτάποδο Σε Φυτικό Λάδι 60 gr
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7088225
  • Λεμόνια Συσκευασμένα Ελληνικά
    ~1 κιλ
    ~1,29€/kg
    ~€1,29
    7062945
  • Ας μαγειρέψουμε

    Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν (περίπου 30΄). Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σ’ ένα μπολ με παγωμένο νερό για 1’ κι αμέσως μετά τραβάμε τη φλούδα ώστε να βγει εύκολα. Στη συνέχεια, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, τα ντοματίνια τσέρι το μαϊντανό και δύο συσκευασίες Μοσχοχτάποδo σε φυτικό λάδι TRATA. Ανακατεύουμε καλά σ’ ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξίδι και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα αλατοπιπερώνονταν ταυτόχρονα. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει και σερβίρουμε αμέσως μετά.
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Νέα Ελληνική
    Κλασική
    Νηστίσιμα
    Μεσημεριανό
    Άνοιξη
    Απεριτίφ/Χωνευτικά
    • Πατατοσαλάτα

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Πατάτες Νάξου
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7222810
  • Μοσχοχτάποδο Σε Φυτικό Λάδι 60 gr
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7088225
  • Λεμόνια Συσκευασμένα Ελληνικά
    ~1 κιλ
    ~1,29€/kg
    ~€1,29
    7062945