Ας μαγειρέψουμε
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν (περίπου 30΄). Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σ’ ένα μπολ με παγωμένο νερό για 1’ κι αμέσως μετά τραβάμε τη φλούδα ώστε να βγει εύκολα. Στη συνέχεια, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, τα ντοματίνια τσέρι το μαϊντανό και δύο συσκευασίες Μοσχοχτάποδo σε φυτικό λάδι TRATA. Ανακατεύουμε καλά σ’ ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξίδι και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα αλατοπιπερώνονταν ταυτόχρονα.
Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει και σερβίρουμε αμέσως μετά.