Πάβλοβα με παγωτό βανίλια και σάλτσα από κεράσια
από AB Foodstories

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 5 ασπράδια μέτριων φρέσκων αβγών ελευθέρας βοσκής ΑΒ (για τις μαρέγκες)
- 300 g ζάχαρη κρυσταλλική λεπτή ΑΒ (για τις μαρέγκες)
- 2 βανίλιες, κάψουλες (για τις μαρέγκες)
- 500 ml φρέσκο γάλα από τη Θεσσαλία «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για το παγωτό)
- 500 ml κρέμα γάλακτος ΑΒ (για το παγωτό)
- 5 κρόκοι αβγών (για το παγωτό)
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για το παγωτό)
- 125 g ζάχαρη (για το παγωτό)
- 1 λοβός φυσικής βανίλιας (για το παγωτό)
- 600 g κεράσια, αποπυρηνωμένα (για τη σάλτσα)
- 150 g ζάχαρη (για τη σάλτσα)
- 150 ml νερό (για τη σάλτσα)
- 1 λεμόνι, το ξύσμα και χυμός από το μισό (για τη σάλτσα)
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
- 5 ασπράδια μέτριων φρέσκων αβγών ελευθέρας βοσκής ΑΒ (για τις μαρέγκες)
- 300 g ζάχαρη κρυσταλλική λεπτή ΑΒ (για τις μαρέγκες)
- 2 βανίλιες, κάψουλες (για τις μαρέγκες)
- 500 ml φρέσκο γάλα από τη Θεσσαλία «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για το παγωτό)
- 500 ml κρέμα γάλακτος ΑΒ (για το παγωτό)
- 5 κρόκοι αβγών (για το παγωτό)
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για το παγωτό)
- 125 g ζάχαρη (για το παγωτό)
- 1 λοβός φυσικής βανίλιας (για το παγωτό)
- 600 g κεράσια, αποπυρηνωμένα (για τη σάλτσα)
- 150 g ζάχαρη (για τη σάλτσα)
- 150 ml νερό (για τη σάλτσα)
- 1 λεμόνι, το ξύσμα και χυμός από το μισό (για τη σάλτσα)
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)