Πάβλοβα με παγωτό βανίλια και σάλτσα από κεράσια

από AB Food Stories
Πάβλοβα με παγωτό βανίλια και σάλτσα από κεράσια
Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
8 μερίδες
  • 5 ασπράδια μέτριων φρέσκων αβγών ελευθέρας βοσκής ΑΒ (για τις μαρέγκες)
  • 300 g ζάχαρη κρυσταλλική λεπτή ΑΒ (για τις μαρέγκες)
  • 2 βανίλιες, κάψουλες (για τις μαρέγκες)
  • 500 ml φρέσκο γάλα από τη Θεσσαλία «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για το παγωτό)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος ΑΒ (για το παγωτό)
  • 5 κρόκοι αβγών (για το παγωτό)
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για το παγωτό)
  • 125 g ζάχαρη (για το παγωτό)
  • 1 λοβός φυσικής βανίλιας (για το παγωτό)
  • 600 g κεράσια, αποπυρηνωμένα (για τη σάλτσα)
  • 150 g ζάχαρη (για τη σάλτσα)
  • 150 ml νερό (για τη σάλτσα)
  • 1 λεμόνι, το ξύσμα και χυμός από το μισό (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
  • 5 ασπράδια μέτριων φρέσκων αβγών ελευθέρας βοσκής ΑΒ (για τις μαρέγκες)
  • 300 g ζάχαρη κρυσταλλική λεπτή ΑΒ (για τις μαρέγκες)
  • 2 βανίλιες, κάψουλες (για τις μαρέγκες)
  • 500 ml φρέσκο γάλα από τη Θεσσαλία «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για το παγωτό)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος ΑΒ (για το παγωτό)
  • 5 κρόκοι αβγών (για το παγωτό)
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για το παγωτό)
  • 125 g ζάχαρη (για το παγωτό)
  • 1 λοβός φυσικής βανίλιας (για το παγωτό)
  • 600 g κεράσια, αποπυρηνωμένα (για τη σάλτσα)
  • 150 g ζάχαρη (για τη σάλτσα)
  • 150 ml νερό (για τη σάλτσα)
  • 1 λεμόνι, το ξύσμα και χυμός από το μισό (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)