Πιατέλα λευκών τυριών ΑΒ Επιλογή με φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και τσάτνεϊ από φρούτα του δάσους
PT1H8 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h1c/h14/9018218643486.jpg?buildNumber=250 g λευκά τυριά ΑΒ Επιλογή (ανθότυρο, μυζήθρα, μανούρι)80 g αμύγδαλα, καβουρδισμένα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 150° C για 15 λεπτά80 g φιστίκια Αιγίνης ψίχα, ανάλατα, καβουρδισμένα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 150° C για 5 λεπτά6 φρέσκα δαμάσκηνα, ώριμα, σφιχτά, χωρίς κουκούτσια, κομμένα σε λεπτές φέτες1 μπολάκι κυβάκια από ψίχα καρπουζιού, χωρίς κουκούτσια2 κλωνάρια φρέσκος βασιλικός, δυόσμος και θυμάριμερικές σταγόνες ελαιόλαδο3 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι1 κ. σ. ελαιόλαδο1 μικρή πιπερίτσα τσίλι, φρέσκια, ψιλοκομμένη1 κ. γ. τζίντζερ, σε σκόνη3 κ. σ. βαλσαμικό ξίδι1 κ. σ. χυμός λεμονιού200 g μαρμελάδα φρούτα του δάσους (ή άλλη κόκκινη μαρμελάδα, π.χ. κεράσι, φράουλα, μύρτιλο κ.ά.)1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού00