Πικάντικα μαυρομάτικα φασόλια με σύγκλινο
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια μουλιασμένα για 1 ώρα (για τα φασόλια)
- 200 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη (για τη σάλτσα)
- 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο θυμάρι ή θρούμπι (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για τη σάλτσα)
- 1/3 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο (για τη σάλτσα)
- 200 γρ. σύγκλινο κομμένο σε λεπτές φέτες για συνοδευτικό
- Αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια μουλιασμένα για 1 ώρα (για τα φασόλια)
- 200 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη (για τη σάλτσα)
- 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο θυμάρι ή θρούμπι (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για τη σάλτσα)
- 1/3 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο (για τη σάλτσα)
- 200 γρ. σύγκλινο κομμένο σε λεπτές φέτες για συνοδευτικό
- Αλάτι
- πιπέρι