Πικάντικα ψαρομπιφτέκια, νάτσος και κρέμα αβοκάντο
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 20 μερίδες
- 200 γρ. νάτσος
- 500 γρ. λευκά φιλέτα ψαριών, χοντροκομμένα
- 2 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1,5 κουτ. σούπας καλά κοπανισμένο σουσάμι
- 4 κουτ. σούπας κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1,5 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 2 μέτρια ώριμα αβοκάντο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 60 ml χυμός λεμονιού ή λάιμ
- 1 κουτ. γλυκού ταμπάσκο
- 1/2 κουτ. σούπας κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 κουτ. σούπας φρέσκος κόλιανδρος
- 1 ντομάτα, σε μικρά καρέ
- 200 γρ. νάτσος
- 500 γρ. λευκά φιλέτα ψαριών, χοντροκομμένα
- 2 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1,5 κουτ. σούπας καλά κοπανισμένο σουσάμι
- 4 κουτ. σούπας κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1,5 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 2 μέτρια ώριμα αβοκάντο
- 1 σκελίδα σκόρδο