Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΠικάντικα ψαρομπιφτέκια, νάτσος και κρέμα αβοκάντο
Ab logo
  • Πικάντικα ψαρομπιφτέκια, νάτσος και κρέμα αβοκάντο

Πικάντικα ψαρομπιφτέκια, νάτσος και κρέμα αβοκάντο

από AB FOODSTORIES
Πικάντικα ψαρομπιφτέκια, νάτσος και κρέμα αβοκάντο
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
20 μερίδες
  • 200 γρ. νάτσος
  • 500 γρ. λευκά φιλέτα ψαριών, χοντροκομμένα
  • 2 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1,5 κουτ. σούπας καλά κοπανισμένο σουσάμι
  • 4 κουτ. σούπας κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • 3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1,5 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
  • 2 μέτρια ώριμα αβοκάντο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 60 ml χυμός λεμονιού ή λάιμ
  • 1 κουτ. γλυκού ταμπάσκο
  • 1/2 κουτ. σούπας κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κουτ. σούπας φρέσκος κόλιανδρος
  • 1 ντομάτα, σε μικρά καρέ
  • 200 γρ. νάτσος
  • 500 γρ. λευκά φιλέτα ψαριών, χοντροκομμένα
  • 2 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1,5 κουτ. σούπας καλά κοπανισμένο σουσάμι
  • 4 κουτ. σούπας κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • 3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1,5 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
  • 2 μέτρια ώριμα αβοκάντο
  • 1 σκελίδα σκόρδο