Πίτα με κανταΐφι, vegan τυριά, αχλάδι και καρύδια
από AB Foodstories

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 250 γρ. φύλλο κανταΐφι
- 250 γρ. vegan βούτυρο NATURLI BIO (και λίγο ακόμη για το σκεύος)
- 200 γρ. vegan αλοιφώδες τυρί GREEN VIE
- 150 γρ. vegan χαλούμι GREEN VIE VEGAΛΟΥΜΙ, τριμμένο
- 125 γρ. vegan μοτσαρέλα GREEN VIE, θρυμματισμένη
- 80 γρ. μέλι (για vegetarian) ή 80 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 5 κλαράκια δεντρολίβανο χυμός από 1/2 λεμόνι
- 2 αχλάδια, σε λεπτές φέτες
- 50 γρ. καρυδόψιχα
- 2 κ.σ. ξίδι
- φυλλαράκια δυόσμου
- νιφάδες τσίλι (προαιρετικά)
- 250 γρ. φύλλο κανταΐφι
- 250 γρ. vegan βούτυρο NATURLI BIO (και λίγο ακόμη για το σκεύος)
- 200 γρ. vegan αλοιφώδες τυρί GREEN VIE
- 150 γρ. vegan χαλούμι GREEN VIE VEGAΛΟΥΜΙ, τριμμένο
- 125 γρ. vegan μοτσαρέλα GREEN VIE, θρυμματισμένη
- 80 γρ. μέλι (για vegetarian) ή 80 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 5 κλαράκια δεντρολίβανο χυμός από 1/2 λεμόνι
- 2 αχλάδια, σε λεπτές φέτες
- 50 γρ. καρυδόψιχα
- 2 κ.σ. ξίδι
- φυλλαράκια δυόσμου
- νιφάδες τσίλι (προαιρετικά)