Ετοιμάζετε τη ζύμη ως εξής: Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τη μαγιά με το αλεύρι. Στο κέντρο σχηματίζετε μια λακκούβα και ρίχνετε το αλάτι, το ελαιόλαδο και χλιαρό νερό. Ζυμώνετε με το χέρι σας μέχρι να πάρετε ένα ζυμάρι ομοιογενές. Το σκεπάζετε και το αφήνετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Σε μια επίπεδη επιφάνεια πασπαλίζετε λίγο αλεύρι, αδειάζετε επάνω το ζυμάρι, το ανοίγετε με έναν πλάστη όσο λεπτό το θέλετε. Απλώνετε από πάνω τη σάλτσα τομάτας, πασπαλίζετε με την πάπρικα και το σκόρδο.
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το σπανάκι με τα σέσκουλα. Βάζετε τα χόρτα επάνω στην πίτσα δημιουργώντας μικρές φωλιές. Πασπαλίζετε κάθε φωλιά με ελάχιστη μυζήθρα και σπάτε από ένα αβγό στο κέντρο. Αλατοπιπερώνετε και στα κενά πασπαλίζετε με τα τυριά, ραντίζετε με το ελαιόλαδο και ψήνετε στου 180οC για 10 με 12 λεπτά.
TIPS Η συγκεκριμένη είναι μια πολύ πρωτότυπη, ελληνικής σύνθεσης πίτσας, που συνδυάζει τα εντυπωσιακά αβγά μάτια σε καταπράσινες φωλιές από χόρτα και την ωραία λιπαρή πρωτεΐνη των δύο τυριών. Αν θέλετε μπορείτε να την εμπλουτίσετε και με λίγο λουκάνικο ή ελάχιστο σαλάμι Λευκάδος. Για οικονομία χρόνου ζεματίστε το σπανάκι και τα σέσκουλα, και αποθηκεύστε τα σε μερίδες στην κατάψυξη. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να το έχετε έτοιμο για χρήση σε λιγότερο από 10 λεπτά.