Ας μαγειρέψουμε
Βάζουμε σε μια μικρή λεκάνη το ελαιόλαδο, το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη εύπλαστη και ομοιογενής. Την αφήνουμε σε ζεστό μέρος σκεπασμένη με μία πετσέτα για περίπου 1 ώρα. Αφού διπλασιαστεί ο όγκος της, την ανοίγουμε σε φύλλο και την απλώνουμε
στο ταψί ομοιόμορφα. Απλώνουμε πάνω στη ζύμη τη σάλτσα, το τυρί, τον βασιλικό και το μπέικον. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.