Ας μαγειρέψουμε
Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι τα 40 ml ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, και σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι, για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Δυναμώνουμε την ένταση της φωτιάς, προσθέτουμε τον κιμά και το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 - 3 λεπτά ακόμα. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον κόλιανδρο και λίγη πάπρικα και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε 50 ml νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 15 - 20 λεπτά, μέχρι ο κιμάς να μαλακώσει και να πιει όλα τα υγρά του. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και το γιαούρτι, ανακατεύουμε μια δυο φορές και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Ρίχνουμε μέσα τον μαϊντανό και το κασέρι και ανακατεύουμε καλά.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου. Λαδώνουμε τις πιτούλες με ένα πινέλο και από τις δύο πλευρές και τις αραδιάζουμε στη λαμαρίνα.Μοιράζουμε πάνω τους το μείγμα με τον κιμά και ψήνουμε για 15 λεπτά.