Ας μαγειρέψουμε
Σε μια πιατέλα βάζουμε 120 γρ. g προσούτο, σε φέτες, 100 γρ. g νούμπουλο, λεπτοκομμένο και 150 γρ. g σύγλινο, κομμένο σε φέτες και περασμένο για 2 λεπτά‘ από το τηγάνι.
Τα σερβίρουμε με φέτες από 1/2 μέτριο πεπόνι και 2 αχλάδια, κομμένα κυδωνάτα και ραντισμένα με χυμό από 1/2 λεμόνι.
Σε άλλη πιατέλα βάζουμε 120 γρ. g ζαμπόν, σε φέτες, 80 γρ. g γαλοπούλα, σε φέτες, 2 μικρά μπολ με ελιές πράσινες Χαλκιδικής, 250 γρ. g ντοματίνια, μικρό μπολ με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ψωμί με προζύμι, σε φέτες, ξερή ρίγανη σε μικρό μπολ.
Δίπλα στα πλατό στήνουμε την φρυγανιέρα για να μπορούμε να σερβίρουμε το ψωμί μας φρεσκοψημένο!