Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΠλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού και πουρέ σελινόριζας
Ab logo
  • Πλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού και πουρέ σελινόριζας

Πλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού και πουρέ σελινόριζας

από Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Πλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού και πουρέ σελινόριζας
Μέτρια
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 1 κλαδάκι θυμάρι (για το αρωματικό μπουκέτο)
  • Πιπέρι (Για τον πουρέ σελινόριζας )
  • αλάτι (για τον πουρές σελινόριζας)
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο (για τον πουρές σελινόριζας)
  • λίγο γάλα εβαπορέ (για τον πουρές σελινόριζας)
  • 4 πατάτες ιδανικές για βράσιμο (για τον πουρές σελινόριζας)
  • 2 σελινόριζες μικρές (για τον πουρέ σελινόριζας)
  • 2 (για τον πουρές σελινόριζας) καρότα (για τον πουρές σελινόριζας)
  • 1 κουταλιά σούπας παγωμένο βούτυρο (κομμάτια) (για τη σάλτσα)
  • ζωμό από το φαγητό (για τη σάλτσα)
  • 2 κουταλιές σούπας λίπος απο το μαγείρεμα (για τη σάλτσα)
  • 2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
  • 5 (για το αρωματικό μπουκέτο) κόκκοι πιπεριού
  • 1 κλωνάρι μαϊντανό (για το αρωματικό μπουκέτο)
  • 2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκκαλο
  • 1 (για το αρωματικό μπουκέτο) δαφνόφυλλο
  • 1 κομμάτι πράσο (φύλλο) (για το αρωματικό μπουκέτο)
  • 3 φλυτζάνια ζωμό κρέατος
  • 3 φλυτζάνια κόκκινο κρασί
  • αρωματικό μπουκέτο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • Αλάτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένη
  • 2 κλωνάρια σέλερυ σε καρέ
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ
  • 2 καρότα κομμένα σε καρέ
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κλαδάκι θυμάρι (για το αρωματικό μπουκέτο)
  • Πιπέρι (Για τον πουρέ σελινόριζας )
  • αλάτι (για τον πουρές σελινόριζας)
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο (για τον πουρές σελινόριζας)
  • λίγο γάλα εβαπορέ (για τον πουρές σελινόριζας)
  • 4 πατάτες ιδανικές για βράσιμο (για τον πουρές σελινόριζας)
  • 2 σελινόριζες μικρές (για τον πουρέ σελινόριζας)
  • 2 (για τον πουρές σελινόριζας) καρότα (για τον πουρές σελινόριζας)
  • 1 κουταλιά σούπας παγωμένο βούτυρο (κομμάτια) (για τη σάλτσα)
  • ζωμό από το φαγητό (για τη σάλτσα)
  • 2 κουταλιές σούπας λίπος απο το μαγείρεμα (για τη σάλτσα)
  • 2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
  • 5 (για το αρωματικό μπουκέτο) κόκκοι πιπεριού
  • 1 κλωνάρι μαϊντανό (για το αρωματικό μπουκέτο)
  • 2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκκαλο