Λίστες
undefined
0
€0,00
Ανά Κατηγορία
Aνά Θέμα
Κλείσιμο
Πλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού και πουρέ σελινόριζας
PT1H30M
6 μερίδες
https://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h10/h6c/8909284474910.jpg?buildNumber=
1 κλωνάρι μαϊντανό (για το αρωματικό μπουκέτο)
2 καρότα κομμένα σε καρέ
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 (για το αρωματικό μπουκέτο) δαφνόφυλλο
1 κλαδάκι θυμάρι (για το αρωματικό μπουκέτο)
αλάτι (για τον πουρές σελινόριζας)
2 κουταλιές σούπας βούτυρο (για τον πουρές σελινόριζας)
λίγο γάλα εβαπορέ (για τον πουρές σελινόριζας)
4 πατάτες ιδανικές για βράσιμο (για τον πουρές σελινόριζας)
2 (για τον πουρές σελινόριζας) καρότα (για τον πουρές σελινόριζας)
1 κουταλιά σούπας παγωμένο βούτυρο (κομμάτια) (για τη σάλτσα)
ζωμό από το φαγητό (για τη σάλτσα)
2 κουταλιές σούπας λίπος απο το μαγείρεμα (για τη σάλτσα)
2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
5 (για το αρωματικό μπουκέτο) κόκκοι πιπεριού
2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκκαλο
2 σελινόριζες μικρές (για τον πουρέ σελινόριζας)
Πιπέρι (Για τον πουρέ σελινόριζας )
1 κομμάτι πράσο (φύλλο) (για το αρωματικό μπουκέτο)
3 φλυτζάνια ζωμό κρέατος
3 φλυτζάνια κόκκινο κρασί
αρωματικό μπουκέτο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένη
2 κλωνάρια σέλερυ σε καρέ
2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ
0
0