Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πλιγούρι ψιλό με τον χυμό πορτοκαλιού και τα αφήνουμε 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το πλιγούρι. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα δάκρυα μαστίχας, κοπανισμένα με λίγη καστανή ζάχαρη. Βάζουμε στο μπολ το πλιγούρι, το φαγόπυρο, βρασμένο σύμφωνα με της οδηγίες της συσκευασίας, το γιαούρτι και στολίζουμε κυκλικά με τις. φράουλες, το λιναρόσπορο, τα φιστίκια Αιγίνης, τις σταφίδες Κορίνθου και γαρνίρουμε με τον δυόσμο και το μέλι.