Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΠοικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης
Ab logo
  • Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

από #MadeWithAB
Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 350 g. πρασινάδες ανάμεικτες
  • 80 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 80 g. φιστίκι Αιγίνης καβουρντισμένα για 5 λεπτά στους 150°C και χοντροσπασμένα
  • 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 60 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο (προαιρετικά)
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 1 κ. γ. πιπερι

Ας μαγειρέψουμε

Χτυπάμε όλα τα υλικά για την σάλτσα το μούλτι. Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το δυόσμο, το κρεμμύδι, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε με την σάλτσα, σκορπίζουμε από πάνω την γραβιέρα και τα φιστίκια και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
  • Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης