Πολύχρωμος ντάκος με ντομάτα, παντζάρια, αβοκάντο, πιπεριές και φέτα
από #MadeWithAB

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 4 κρίθινα παξιμάδια
- 2 τομάτες, κομμένες σε κυβάκια
- 1 αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια
- 2 παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
- 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 300 g φέτα
- 1 κ.σ. κάπαρη
- 8 ελιές
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 2 κ.γ. λευκό βαλσαμικό ξύδι
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρέσκο θυμάρι, προαιρετικά
- 4 κρίθινα παξιμάδια
- 2 τομάτες, κομμένες σε κυβάκια
- 1 αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια
- 2 παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
- 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 300 g φέτα
- 1 κ.σ. κάπαρη
- 8 ελιές
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 2 κ.γ. λευκό βαλσαμικό ξύδι
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρέσκο θυμάρι, προαιρετικά