Ποπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού
από Αναστάσιος Παπαλαζάρου
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Πάρτυ ενηλίκων
Συνοδευτικά
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 3 κλωνάρια δενδρολίβανο
- 150 γρ. καλαμπόκι για ποπ κορν
- Θαλασσινό αλάτι
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7133892
7103839
7084961
7062945
Για δες 1 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μικρή κατσαρόλα με τα φυλλαράκια από το δενδρολίβανο και το ζεσταίνουμεσε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Αφήνουμε το ελαιόλαδο στην άκρη να αρωματιστεί τουλάχιστον για 20λεπτά. Ετοιμάζουμε το ποπ κορν. Όταν το ποπ κορν είναι έτοιμο, ραντίζουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού και το θαλασσινό αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Πάρτυ ενηλίκων
Άλλο
Όλες οι εποχές
Συνοδευτικά
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7133892
7103839
7084961
7062945
Για δες 1 ακόμη προϊόντα