Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΠουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι
Ab logo
  • Πουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι

Πουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι

από Εύα Μονοχάρη
Πουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
2 μερίδες
  • 6 φύλλο κρούστας
  • 350 g φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
  • 1 πράσο κομμένο σε φέτες
  • 150 g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 300 g πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 100 g λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο
  • 1 ξινόμηλο, τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. κίτρινο κάρυ, σκόνη
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 1 κ.σ. κέτσαπ
  • 100 ml χυμός ανανά
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 50 ml επιπλέον ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
  • 50 g φύλλα κόλιανδρου (για το τσάτνεϊ)
  • 6 φύλλο δυόσμου (για το τσάτνεϊ)
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο (για το τσάτνεϊ)
  • 40 ml ελαιόλαδο (για το τσάτνεϊ)
  • 1 κ.γ. μέλι (για το τσάτνεϊ)
  • 1 κ.γ. μηλόξυδο (για το τσάτνεϊ)
  • 1 λάιμ (για το τσάτνεϊ)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το τσάτνεϊ)
  • αλάτι (για το τσάτνεϊ)
  • 6 φύλλο κρούστας
  • 350 g φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
  • 1 πράσο κομμένο σε φέτες
  • 150 g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 300 g πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 100 g λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο
  • 1 ξινόμηλο, τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. κίτρινο κάρυ, σκόνη
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 1 κ.σ. κέτσαπ
  • 100 ml χυμός ανανά
  • 40 ml ελαιόλαδο