Πουρές κόκκινων φασολιών με αγγουράκι τουρσί
από Μυρσίνη Λαμπράκη
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
>60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
2 στα 5Κλασική
Δείπνο για Δυο
Συνοδευτικά
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού κόκκινα φασόλια, καλοβρασμένα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα μεγάλη σκόρδο πολτοποιημένη
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 αγγουράκια τουρσί
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7070864
7064248
7135137
Έχεις ήδη στην κουζίνα
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
Για δες 2 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Ρίχνετε στο μπλέντερ τα φασόλια μαζί με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι, το ξίδι και γυρίζετε το κουμπί μέχρι να πολτοποιηθούν και να γίνουν ένας ωραίος ομοιογενής πουρές. Αδειάζετε τον πουρέ σε ένα μπολ και γαρνίρετε από πάνω με φετούλες από το αγγουράκι τουρσί.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Δείπνο για Δυο
Άλλο
Όλες οι εποχές
Συνοδευτικά
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7070864
7064248
7135137
Έχεις ήδη στην κουζίνα
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
Για δες 2 ακόμη προϊόντα