Πράσινες πιπεριές γεμιστές με φακές
από Βίκυ Σμυρλή

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 8 μέτριες πράσινες πιπεριές
- 80 ml ελαιόλαδο για το ψήσιμο
- 200 γρ. Φακές (για τη γέμιση)
- 1 μικρό κρεμμύδι (για τη γέμιση)
- 1 φύλλο δάφνης (για τη γέμιση)
- 80 ml ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 2 ώριμες τομάτες, αποφλοιωμένες κομμένες σε κυβάκια (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια κόλιαντρου ή μαϊντανού (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- Σάλτσα τομάτας έτοιμη ή σπιτική (για το συνοδευτικό)
- 1 φυλλαράκι κόλιαντρου ή μαϊντανού (για διακόσμηση)
- 8 μέτριες πράσινες πιπεριές
- 80 ml ελαιόλαδο για το ψήσιμο
- 200 γρ. Φακές (για τη γέμιση)
- 1 μικρό κρεμμύδι (για τη γέμιση)
- 1 φύλλο δάφνης (για τη γέμιση)
- 80 ml ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 2 ώριμες τομάτες, αποφλοιωμένες κομμένες σε κυβάκια (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια κόλιαντρου ή μαϊντανού (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- Σάλτσα τομάτας έτοιμη ή σπιτική (για το συνοδευτικό)
- 1 φυλλαράκι κόλιαντρου ή μαϊντανού (για διακόσμηση)