Πράσινη σαλάτα με μαριναρισμένο μπρόκολο, ψητό αβοκάντο, σταφίδες και σάλτσα με ταχίνι
από #MadeWithAB

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 150 g μπρόκολο, κομμένο σε μικρές τουφίτσες
- 1 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
- 200 g διάφορα πράσινα μαρούλια, ψιλοκομμένα
- 8 τοματίνι, κομμένο στη μέση
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο
- 2 κ.σ. σταφίδες
- 2 κ.σ. σπόρους ροδιού
- 1 κ.γ. μαυροκούκι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 80 g ταχίνι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 15 κ.γ. μέλι
- 3 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό λευκό
- πορτοκάλι, χυμός
- λεμόνι, χυμός
- 1 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο, προαιρετικά
- 2 κ.σ. νερό
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 2 κ.σ. επιπλέον ελαιόλαδο για το ψήσιμο του αβοκάντο
- 2 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό λευκό για το μαρινάρισμα του μπρόκολου
- 150 g μπρόκολο, κομμένο σε μικρές τουφίτσες
- 1 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
- 200 g διάφορα πράσινα μαρούλια, ψιλοκομμένα
- 8 τοματίνι, κομμένο στη μέση
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο
- 2 κ.σ. σταφίδες
- 2 κ.σ. σπόρους ροδιού
- 1 κ.γ. μαυροκούκι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 80 g ταχίνι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 15 κ.γ. μέλι
- 3 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό λευκό
- πορτοκάλι, χυμός