Ψαρόσουπα με Φέτες Μπακαλιάρου, Λαχανικά και Άρωμα Πορτοκαλιού
από "Foodie Corner (http://www.thefoodiecorner.gr/)"
Μία χειμερινή #MadewithAB πρόταση από την The Foodie Corner. Λαχταριστή ψαρόσουπα με φέτες μπακαλιάρου, λαχανικά και… άρωμα πορτοκαλιού!

Μέτρια
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 300 g βραστόψαρα
- 4 κουτ. γλυκού φιλέτα αντζούγιας, πολτοποιημένα
- 500 g ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ πατάτες (ιδανικές για βράσιμο), κομμένες σε κυβάκια
- 800 g βακαλάος cod. Θαλάσσης σε φέτες (3 φέτες περίπου)
- λίγες σταγόνες ταμπάσκο
- 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι μαύρο, τριμμένο
- 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
- 1/2 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 δαφνόφυλλο
- 60 ml χυμός λεμονιού, φρεσκοστυμμένος (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
- 120 ml χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
- 60 ml ΑΒ ελαιόλαδο
- 1800 ml νερό
- 150 g σέλερυ, κομμένο σε φετούλες
- 200 g πράσο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 200 g καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
- 300 g βραστόψαρα
- 4 κουτ. γλυκού φιλέτα αντζούγιας, πολτοποιημένα
- 500 g ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ πατάτες (ιδανικές για βράσιμο), κομμένες σε κυβάκια
- 800 g βακαλάος cod. Θαλάσσης σε φέτες (3 φέτες περίπου)
- λίγες σταγόνες ταμπάσκο
- 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι μαύρο, τριμμένο
- 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
- 1/2 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 δαφνόφυλλο
- 60 ml χυμός λεμονιού, φρεσκοστυμμένος (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
- 120 ml χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
- 60 ml ΑΒ ελαιόλαδο
- 1800 ml νερό
- 150 g σέλερυ, κομμένο σε φετούλες