Ψαρόσουπα με Φέτες Μπακαλιάρου, Λαχανικά και Άρωμα Πορτοκαλιού
PT1H30M6 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h60/h31/8923949236254.jpg?buildNumber=300 g βραστόψαρα800 g βακαλάος cod. Θαλάσσης σε φέτες (3 φέτες περίπου)λίγες σταγόνες ταμπάσκο1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι μαύρο, τριμμένο 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη 1/2 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη1/2 κουτ. γλυκού αλάτι1 δαφνόφυλλο60 ml χυμός λεμονιού, φρεσκοστυμμένος (και επιπλέον για το σερβίρισμα)120 ml χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος (και επιπλέον για το σερβίρισμα)60 ml ΑΒ ελαιόλαδο1800 ml νερό150 g σέλερυ, κομμένο σε φετούλες200 g πράσο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο200 g καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες500 g ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ πατάτες (ιδανικές για βράσιμο), κομμένες σε κυβάκια4 κουτ. γλυκού φιλέτα αντζούγιας, πολτοποιημένα