Ας μαγειρέψουμε
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μεγάλο μπολ το χοιρινό και τα υπόλοιπα υλικά, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το ξύσμα με το χυμό λεμονιού, το μέλι, τη πάπρικα και το ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 10 λεπτά. Ακουμπάμε το κρέας στη ζεσταμένη και λαδωμένη σχάρα ή στο γκριλ ψησίματος ή στα κάρβουνα. Τα ψήνουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν για 20 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με πλούσια ανάμεικτη σαλάτα ή με βραστά λαχανικά όπως μπρόκολο, αντίδια και πατάτες.