Ψητά κρεμμύδια γεμιστά με σέσκουλα
από AB FOODSTORIES

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 200 γρ. κατίκι
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών
- 300 γρ. σέσκουλα, καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές λωρίδες 2 εκ.
- 1/2 φραντζόλα ψωμί χωριάτικο
- 3 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 4 κλωνάρι σέλερι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 1 κ.γ. αλάτι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 10 μέτρια κρεμμύδια (κίτρινα και κόκκινα)
- 200 γρ. κατίκι
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών
- 300 γρ. σέσκουλα, καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές λωρίδες 2 εκ.
- 1/2 φραντζόλα ψωμί χωριάτικο
- 3 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 4 κλωνάρι σέλερι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 1 κ.γ. αλάτι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 10 μέτρια κρεμμύδια (κίτρινα και κόκκινα)