Ψητές κροκέτες λαχανικών με γλυκόξινη σάλτσα
από #MadeWithAB

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 150 g πατάτες, βρασμένες
- 100 g κουνουπίδι, βρασμένο
- 100 g παντζάρια, βρασμένα
- 3 καρότο, τριμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη
- 150 g κινόα, βρασμένη
- 2 κ.σ. βρόμη
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. τζίντζερ αποξηραμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 100 g σουσάμι
- 2 κ.σ. ξηροί καρποί, τριμμένοι (μπορούν να είναι μείγμα ή σκέτα από αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, κάσιους και φιστίκια)
- 1 κ.σ. φρυγανιά
- 50 g μαλακή μαύρη ζάχαρη
- 50 g χυμό τομάτας
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 1,5 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό
- 1 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
- 1 κ.γ. κόρν φλάουρ
- 1/2 κ.γ. μπούκοβο, προαιρετικά
- 150 g πατάτες, βρασμένες
- 100 g κουνουπίδι, βρασμένο
- 100 g παντζάρια, βρασμένα
- 3 καρότο, τριμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη
- 150 g κινόα, βρασμένη
- 2 κ.σ. βρόμη
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. τζίντζερ αποξηραμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 100 g σουσάμι
- 2 κ.σ. ξηροί καρποί, τριμμένοι (μπορούν να είναι μείγμα ή σκέτα από αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, κάσιους και φιστίκια)