Ψητές μπουκιές φρέσκων ζυμαρικών συνοδευμένες με γλυκόξινη σάλτσα
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- αλάτι
- 3 κ. σ. κέτσαπ
- 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
- 15 κ. σ. κορν φλάουρ διαλυμένη σε 2 κ. σ. νερό
- 100 γρ. ξίδι ρυζιού
- 200 γρ. χυμός ανανά
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 μεγάλα αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 5 κ. γ. μπούκοβο γλυκό
- 1 κ. γ. ρίγανη ξερή
- 1 κ. γ. σκόρδο σκόνη
- 40 γρ. παρμεζάνα ή γκράνα, τριμμένη
- 2 βούτυρο, λιωμένο
- 1 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
- 1 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 250 γρ. φρέσκα γεμιστά ζυμαρικά με τυρί (τορτελίνια, ραβιόλια)
- αλάτι
- 3 κ. σ. κέτσαπ
- 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
- 15 κ. σ. κορν φλάουρ διαλυμένη σε 2 κ. σ. νερό
- 100 γρ. ξίδι ρυζιού
- 200 γρ. χυμός ανανά
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 μεγάλα αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 5 κ. γ. μπούκοβο γλυκό
- 1 κ. γ. ρίγανη ξερή
- 1 κ. γ. σκόρδο σκόνη
- 40 γρ. παρμεζάνα ή γκράνα, τριμμένη
- 2 βούτυρο, λιωμένο