Ψωμί του τοστ με γκούντα, γαλοπούλα και «μαγιονέζα» από γιαούρτι, αγγούρι και ντομάτα

0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 4 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 φέτες γκούντα
- 4 φέτες γαλοπούλα
- 20 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 20 ml ελαιόλαδο (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 10 ml μουστάρδα (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 20 γρ. αγγούρι, ψιλοκομμένο (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 20 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 5 ml λεμόνι ή ξίδι από κόκκινο κρασί (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- ρίγανη φρέσκια ή ξερή (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 4 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 φέτες γκούντα
- 4 φέτες γαλοπούλα
- 20 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 20 ml ελαιόλαδο (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 10 ml μουστάρδα (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 20 γρ. αγγούρι, ψιλοκομμένο (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 20 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- 5 ml λεμόνι ή ξίδι από κόκκινο κρασί (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- ρίγανη φρέσκια ή ξερή (Για τη μαγιονέζα από γιαούρτι)
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο