ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
ΡΕΒΙΘΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΠλούσια σε πρωτεϊνη
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1 Ρεβίθια Μπάρμπα Στάθης 600γρ
- 100 g λιαστές ντομάτες
- 6 πράσινες ελιές γεμιστές με αμύγδαλο
- 4 g μαϊντανός ψιλοκομμένος Μπάρμπα Στάθης
- 30 ml ελαιόλαδο
- 8 κόκκους μαύρος πιπέρι
- 5 g αλάτι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7069841
7080641
7136110
Ας μαγειρέψουμε
Σ’ ένα ταψάκι βάζουμε τα ρεβίθια, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες, προσθέτουμε το πιπέρι, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μ’ ένα κουτάλι. Βάζουμε 250 ml νερό, σκεπάζουμε το ταψί και φουρνίζουμε στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά. Μόλις βγει από τον φούρνο, ρίχνουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Πλούσια σε πρωτεϊνη
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7069841
7080641
7136110