Ας μαγειρέψουμε
• Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Κρατάμε 1/2 φλιτζ. από το νερό τους και τα στραγγίζουμε.
• Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το φασκόμηλο και σοτάρουμε για 5-6 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
• Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα ραβιόλια, το νερό που κρατήσαμε και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
• Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.