Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΡαβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου
Ab logo
  • Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου

Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου

από MADEWITHAB

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Χριστούγεννα
Κυρίως πιάτο
Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 400 ραβιόλια με γέμιση τυριού
  • 16 φύλλα φασκόμηλου
  • 3 κ.σ. βούτυρο φρέσκο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 100 ml λευκό, ξηρό κρασί
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 80 g παρμεζάνα, σε φλούδες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

• Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Κρατάμε 1/2 φλιτζ. από το νερό τους και τα στραγγίζουμε. • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το φασκόμηλο και σοτάρουμε για 5-6 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. • Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα ραβιόλια, το νερό που κρατήσαμε και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά. • Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Χριστούγεννα
Βραδινό
Χειμώνας
Κυρίως πιάτο
  • Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου