Ab logo
  • Ρεβίθια γιαχνί

Ρεβίθια γιαχνί

από Σιμόνη Καφίρη, Κωσταντίνος Μπάρδης
Ρεβίθια γιαχνί
Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1/2 κιλό ρεβίθια
  • 1,5 ποτήρια τομάτες κονκασέ
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 καυτερή πιπερίτσα , ψιλοκομμένη
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 4 κλαδάκια σέλερι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλάκι γλυκού σποράκια κόλιανδρου τριμμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/2 κιλό ρεβίθια
  • 1,5 ποτήρια τομάτες κονκασέ
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 καυτερή πιπερίτσα , ψιλοκομμένη
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 4 κλαδάκια σέλερι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλάκι γλυκού σποράκια κόλιανδρου τριμμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο