Ρεβίθια γιαχνί
από Σιμόνη Καφίρη, Κωσταντίνος Μπάρδης

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 1,5 ποτήρια τομάτες κονκασέ
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 καυτερή πιπερίτσα , ψιλοκομμένη
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 4 κλαδάκια σέλερι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλάκι γλυκού σποράκια κόλιανδρου τριμμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 1,5 ποτήρια τομάτες κονκασέ
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 καυτερή πιπερίτσα , ψιλοκομμένη
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 4 κλαδάκια σέλερι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλάκι γλυκού σποράκια κόλιανδρου τριμμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο