Ρεβύθια µε καραµελωµένα κρεµµύδια µε απάκι Κρήτης
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κιλό ρεβίθια
- 1 κ. σ. δενδρολίβανο, κοπανισμένο στο γουδί
- 3 μεγάλα κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. μπούκοβο
- 1 κ. γ. μαύρο πιπέρι
- 2 κ. γ. αλάτι
- 200 g. απάκι Κρήτης, σε λεπτές φέτες
- 1 κιλό ρεβίθια
- 1 κ. σ. δενδρολίβανο, κοπανισμένο στο γουδί
- 3 μεγάλα κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. μπούκοβο
- 1 κ. γ. μαύρο πιπέρι
- 2 κ. γ. αλάτι
- 200 g. απάκι Κρήτης, σε λεπτές φέτες