Ab logo
  • Ριγανοκεφτέδες Πηλίου

Ριγανοκεφτέδες Πηλίου

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Ριγανοκεφτέδες Πηλίου
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 3 κουταλιές σούπας ρίγανη φρέσκια, μόνο τα φυλλαράκια
  • 2 αβγά ,μεσαίο μέγεθος
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι, τριμμένο
  • 2 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το πανάρισμα)
  • 3 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τους κεφτέδες)
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 3 κουταλιές σούπας ρίγανη φρέσκια, μόνο τα φυλλαράκια
  • 2 αβγά ,μεσαίο μέγεθος
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι, τριμμένο
  • 2 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το πανάρισμα)
  • 3 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τους κεφτέδες)
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα