Ριγανοκεφτέδες Πηλίου
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 3 μεγάλες πατάτες
- 3 κουταλιές σούπας ρίγανη φρέσκια, μόνο τα φυλλαράκια
- 2 αβγά ,μεσαίο μέγεθος
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 2 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το πανάρισμα)
- 3 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τους κεφτέδες)
- 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- 3 μεγάλες πατάτες
- 3 κουταλιές σούπας ρίγανη φρέσκια, μόνο τα φυλλαράκια
- 2 αβγά ,μεσαίο μέγεθος
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 2 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το πανάρισμα)
- 3 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τους κεφτέδες)
- 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα