PT15M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/hdf/h3c/9035318984734.jpg?buildNumber=2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες (για το ριζότο)3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (κλωναράκια), για το σερβίρισμαφρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το ριζότο)αλάτι (για το ριζότο)ελαιόλαδο (για το ριζότο)100 gr παρμεζάνα τριμμένη ή φυτικό τυρί τριμμένο (για το ριζότο)1,5 L καυτό νερό (για το ριζότο)100 ml λευκό κρασί (για το ριζότο)300 gr ρύζι Arborio (για το ριζότο)500 gr κολοκύθα σε κύβους (για την κρέμα κολοκύθας)1 κρεμμύδι λευκό, ψιλοκομμένο (για το ριζότο) 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (για την κρέμα κολοκύθας)καπνιστή πάπρικα (για την κρέμα κολοκύθας)φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για την κρέμα κολοκύθας)αλάτι (για την κρέμα κολοκύθας)ελαιόλαδο (για την κρέμα κολοκύθας)1 καρότο σε ροδέλες (για την κρέμα κολοκύθας)