Χωρίζετε τα ασπράδια από τους κρόκους. Χτυπάτε τους κρόκους μέχρι να ασπρίσουν και τους ανακατεύετε με το τριμμένο τυρί, το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ και τη ρίγανη. Χτυπάτε τα ασπράδια με το αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα και την προσθέτετε προσεχτικά με απαλές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω, στο μίγμα των κρόκων.
Ρίχνετε το μίγμα σε ταψί 25Χ35εκ. σκεπασμένο με λαδόκολλα και ψήνετε το παντεσπάνι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 12-15 λεπτά. Όταν ψηθεί το αναποδογυρίζετε σε υγρή πετσέτα. Το τυλίγετε με τη βοήθεια της πετσέτας σε ρολό και το αφήνετε να κρυώσει.
Φτιάχνετε στο μεταξύ τη γέμιση: Βγάζετε τις λιαστές τομάτες από το λάδι τους και τις κόβετε μικρά κομματάκια. Τις ανακατεύετε μέσα σε μπολ με το κατίκι, το ανθότυρο και την παρμεζάνα, δοκιμάζετε το αλάτι και ρίχνετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ξετυλίγετε το κρύο παντεσπάνι, αλείφετε το μίγμα με τις λιαστές τομάτες, ξανατυλίγετε το ρολό με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο, μέχρι να σερβίρετε.Το κόβετε σε ροδέλες και γαρνίρετε με φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης.
TIP Αφήνετε τις ροδέλες να μείνουν 20-30 λεπτά εκτός ψυγείου, πριν το σερβίρισμα.