• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN
Επιστροφή

Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο

από τη Food blogger Funky Cook

"ΝΟΥΝΟΥ Με Το Καλημέρα Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο"

Εύκολη
Χαμηλό
Λιγότερο από 30’

Ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας

Παρουσιάστηκε σφάλμα

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή

  • Είδος πιάτου: Άλλο
  • Κουζίνα: Ελληνική Παραδοσιακή
  • Διατροφή: Κλασική
  • Γεύμα: Πρωινό
  • Περίσταση: Πρωινό

Αποστολή αυτής της συνταγής

Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο
Εύκολη
Χαμηλό
Λιγότερο από 30’

Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να συνεχίσετε (*)

Συστατικά

- 4 Μερίδες +
  • 6 τμχ Ασπράδια Αυγού
  • 3 Κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
  • 80 ml NOYNOY Family Πλήρες
  • 8 φέτες NOYNOY Gouda
  • 150 g Λευκά Μανιτάρια
  • 1 τμχ Μεγάλο Αβοκάντο
  • 2 Κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 1 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση

Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σωτάρουμε για μερικά λεπτά σ’ ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο. Σ΄ένα μπωλ χτυπάμε τ΄ασπράδια, προσθέτουμε τη βρώμη και το γάλα. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το μισό μείγμα της ομελέτας και λίγο σχοινόπρασο και σκεπάζουμε μέχρι να ψηθεί η ομελέτα. Όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα του τηγανιού η ομελέτα και ψηθεί στην επιφάνεια της είναι έτοιμη. Τοποθετούμε πάνω της τις 4 φέτες τυρί, τα μισά μανιτάρια και το αβοκάντο σε φέτες. Τυλίγουμε σε ρολό και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Πρόσφατες συνταγές

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα