Ρώσικη σαλάτα με αβγά, αρωματικά και τραγανό προσούτο
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Πάσχα,Βραδιές με φίλους,Γιορτή Πατέρα,Πάρτυ ενηλίκων,Δείπνο για Δυο
Σάλτσες/Ντιπς
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 8 κόκκινα αβγά, βρασμένα, κομμένα σε κυβάκια
- 120 γρ. μαγιονέζα
- 50 γρ. μουστάρδα
- 40 ml ελαιόλαδο
- 20 ml λεμόνι
- 1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού
- 1/2 κ. γ. ρίγανη
- 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός
- 5 φέτες προσούτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7072093
7065384
7230502
7062949
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Σε μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη ρίγανη και τον κόλιανδρο. Ψήνουμε το προσούτο στους 170° C για 10 λεπτά και μετά το θρυμματίζουμε. Ρίχνουμε στο μείγμα της σάλτσας τα αβγά και το προσούτο και ανακατεύουμε απαλά.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Πάσχα,Βραδιές με φίλους,Γιορτή Πατέρα,Πάρτυ ενηλίκων,Δείπνο για Δυο
Μεσημεριανό,Βραδινό
Όλες οι εποχές
Σάλτσες/Ντιπς
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7072093
7065384
7230502
7062949
Για δες 4 ακόμη προϊόντα