Ρυζόγαλο με γάλα καρύδας, σταφίδες σε ρούμι και εξωτικά φρούτα
από Σιμόνη Καφίρη

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 700 ml γάλα πλήρες
- 150 γρ. ρύζι γλασέ ή αρμπόριο (για ριζότο)
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας
- 4 κουταλιές ζάχαρη
- 4 κουταλιές μαύρες σταφίδες μουλιασμένες σε ρούμι 3-4 ώρες
- φρούτο (μπανάνα σε ροδέλες, ανανά σε κύβους, μάνγκο σε κύβους ή άλλα φρούτα)
- 2 κουταλιές ασπρισμένα αμύγδαλα κομμένα κατά μήκος σε λεπτά κομμάτια
- 2 κουταλιές φιστίκια ωμά, χονδροαλεσμένα
- Κανέλα
- 700 ml γάλα πλήρες
- 150 γρ. ρύζι γλασέ ή αρμπόριο (για ριζότο)
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας
- 4 κουταλιές ζάχαρη
- 4 κουταλιές μαύρες σταφίδες μουλιασμένες σε ρούμι 3-4 ώρες
- φρούτο (μπανάνα σε ροδέλες, ανανά σε κύβους, μάνγκο σε κύβους ή άλλα φρούτα)
- 2 κουταλιές ασπρισμένα αμύγδαλα κομμένα κατά μήκος σε λεπτά κομμάτια
- 2 κουταλιές φιστίκια ωμά, χονδροαλεσμένα
- Κανέλα