Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Πάσχα
Σαλάτα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 3 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 200 g. baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
- 170 g. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ.
- 1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φλοίδες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Ας μαγειρέψουμε
• Σε μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
• Προσθέτουμε το σπανάκι, τον σολομό, τις φλοίδες αγγουριού και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε απαλά.
• Μεταφέρουμε σε σαλατιέρα και σερβίρουμε αμέσως.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Πάσχα
Μεσημεριανό
Άνοιξη
Σαλάτα