Σαλάτα µε σπανάκι, φράουλες και κόκκινο ντρέσινγκ γιαουρτιού
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΧορτοφαγική
Πάσχα
Σαλάτα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 100 g. φράουλες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 100 g. γιαούρτι
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 700 g. σπανάκι, πλυμένο, στραγγισμένο και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 250 g. φράουλες, κομμένες σε φετάκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 5 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο κριθαρένιο παξιμάδι, σπασμένο
- 3 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου με φράουλες
Ας μαγειρέψουμε
• Βάζουμε στο μπλέντερ τα υλικά για το ντρέσινγκ γιαουρτιού και τα πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μια σάλτσα λεία και πυκνή. Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα μπολ, τη σκεπάζουμε και τη φυλάμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
• Σε ένα φαρδύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα εκτός από την κρέμα βαλσαμικού και ανακατεύουμε καλά.
• Προσθέτουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά. Ραντίζουμε με την κρέμα βαλσάμικου και σερβίρουμε αμέσως.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Χορτοφαγική
Πάσχα
Άλλο
Άνοιξη
Σαλάτα