PT15M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h11/h5c/8901200871454.jpg?buildNumber=1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)Αλάτι400 γρ. πατατούλες μικρές βρασμένες (ή μεγάλες κομμένες κυδωνάτες)Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)200 γρ. φασολάκια φρέσκα βρασμένα3 τομάτες,ώριμες, σφιχτές, κομμένες στα 44 αβγά βραστά σφιχτά κομμένο στα 42 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες6 φιλέτα αντσούγιας ξαρμυρισμένα δίχως κοκαλάκια2 κουταλιές της σούπας κάπαρη10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσιασαλάτας (για το σερβίρισμα)μαϊντανού (για διακόσμηση)100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)3 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι (για το ντρέσινγκ)1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο σε γουδί μαζί με αλάτι (για το ντρέσινγκ)1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού (για το ντρέσινγκ)1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)