PT15M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/hb6/h0e/8901198250014.jpg?buildNumber=2 (εσωτερικά φύλλα) κομμένα σε μεγάλα κομμάτια μαρούλια2 (δίχως κοκαλάκια), πολτοποιημένα (για το ντρέσινγκ) φιλέτα αντσούγιας1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό μουστάρδα Ντιζόν (για το ντρέσινγκ)1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη (για το ντρέσινγκ)3 κουταλιές της σούπας χυμούς λεμονιών ή ξίδι (για το ντρέσινγκ)2 κρόκοι αβγών σφιχτών, θρυμματισμένων με το πιρούνι (για το ντρέσινγκ)πιπέρι μαύροαπό παρμεζάναΚρουτόν με άρωμα σκόρδου, έτοιμο ή σπιτικό2 σκελίδες σκόρδου για να αρωματιστεί το μπολ1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)