Σαλάτα με αντίδια φρέσκα, φράουλες, φέτα και ντρέσινγκ λεμονιού
από Κωνσταντίνος Μπάρδης & Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 2 καρδιές από πολύ φρέσκα και τρυφερά αντίδια
- 10 φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα
- 150 γρ. φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους ή μανούρι
- 1 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού (για τη σάλτσα)
- 1,5 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κ.γ. μουστάρδα (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 2 καρδιές από πολύ φρέσκα και τρυφερά αντίδια
- 10 φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα
- 150 γρ. φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους ή μανούρι
- 1 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού (για τη σάλτσα)
- 1,5 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κ.γ. μουστάρδα (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)