Σαλάτα με αντίδια φρέσκα, φράουλες, φέτα και ντρέσινγκ λεμονιού
PT1H4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h9f/heb/8909181255710.jpg?buildNumber=2 καρδιές από πολύ φρέσκα και τρυφερά αντίδιααλάτι (για τη σάλτσα)1 κ.γ. μουστάρδα (για τη σάλτσα)1,5 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού (για τη σάλτσα)2 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)1 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα150 γρ. φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους ή μανούρι10 φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσεραπιπέρι (για τη σάλτσα)