Σαλάτα με χυλοπίτες, ντοματίνια και μοτσαρέλα
από ΑΒ FOOD STORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Καλοκαιρινό Γεύμα
Σαλάτα

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες
- 200 g χυλοπίτες
- 250 g τρίχρωμα ντοματίνια
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 2 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος
- 150 g μοτσαρέλα buffalo, σε κομμάτια
- φυλλαράκια βασιλικού
Ας μαγειρέψουμε
Βράζουμε τις χυλοπίτες, τις σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τα αραδιάζουμε σε ταψί και ψήνουμε για λίγα λεπτά στους 200°C. Ρίχνουμε τα ντοματίνια στις χυλοπίτες μαζί με το ελαιόλαδο, το ξίδι και τον βασιλικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με τη μοτσαρέλα και φυλλαράκια βασιλικού.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Νέα Ελληνική
Κλασική
Καλοκαιρινό Γεύμα
Μεσημεριανό
Καλοκαίρι
Σαλάτα