Μουσκεύουµε τα φασόλια για 7-8 ώρες σε καθαρό κρύο νερό. Τα σουρώνουµε και τα βράζουµε σε καθαρό κρύο νερό για 30 λεπτά για να µαλακώσουν. Αλλάζουµε το νερό και βράζουµε τα φασόλια σε φρέσκο νερό, ώστε να γίνουν εντελώς µαλακά χωρίς όµως να λιώσουν. Τα βάζουµε στην άκρη να κρυώσουν µαζί µε το νερό που τους έχει αποµείνει. Παίρνουµε 2-3 κουταλιές της σούπας βρασµένα φασόλια, τα πολτοποιούµε µε ένα πιρούνι, προσθέτουµε το σκόρδο, το ταχίνι, το χυµό των λεµονιών, το ξίδι, το αλάτι και το ελαιόλαδο, τα οποία έχουµε δουλέψει όλα µαζί σε ένα µπολ για 5-6 λεπτά ώστε να έχουν γίνει µια οµοιογενή κρέµα. Ενώνουµε το µίγµα αυτό µε τα υπόλοιπα βρασµένα φασόλια και ανακατεύουµε καλά. Στο τέλος προσθέτουµε το ψιλοκοµµένο κρεµµύδι, το µαϊντανό, το κόκκινο πιπέρι ή την πάπρικα και αλάτι. Τα τοποθετούµε σε ένα δίσκο σερβιρίσµατος και το διακοσµούµε µε τις κοµµένες σε φέτες τοµάτες και τα αβγά.