Σαλάτα με παντζάρια και αρακά
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Δύσκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 γρ. παντζάρια
- 300 γρ. κουκιά μόνο τους σπόρους (εναλλακτικά αρακά)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά του γλυκού θυμάρι φρέσκο
- τριμμένης παρμεζάνας
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί (για τη σάλτσα)
- 1 πρέζα ζάχαρη, για νοστιμιά (για τη σάλτσα)
- 500 γρ. παντζάρια
- 300 γρ. κουκιά μόνο τους σπόρους (εναλλακτικά αρακά)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά του γλυκού θυμάρι φρέσκο
- τριμμένης παρμεζάνας
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί (για τη σάλτσα)
- 1 πρέζα ζάχαρη, για νοστιμιά (για τη σάλτσα)