Σαλάτα με ψητές αγκινάρες, πιπεριές Φλωρίνης και χρωματιστά ντοματίνια
από AB Food Stories

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (για τη σαλάτα)
- αλάτι (για τη σαλάτα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σαλάτα)
- 3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο (για τη σαλάτα)
- 12 Φρέσκιες αγκινάρες καθαρισμένες ή κατεψυγμένη καρδιές αγκινάρας (για τη σαλάτα)
- 50 ml ελαιόλαδο (για τη σαλάτα)
- 400 g ντοματίνια χρωματιστά (για τη σαλάτα)
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο σε λεπτές λωρίδες (για τη σαλάτα)
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα (για το ντρέσινγκ)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
- αλάτι (για το ντρέσινγκ)
- 2 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι (για το ντρέσινγκ)
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (για τη σαλάτα)
- αλάτι (για τη σαλάτα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σαλάτα)
- 3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο (για τη σαλάτα)
- 12 Φρέσκιες αγκινάρες καθαρισμένες ή κατεψυγμένη καρδιές αγκινάρας (για τη σαλάτα)
- 50 ml ελαιόλαδο (για τη σαλάτα)
- 400 g ντοματίνια χρωματιστά (για τη σαλάτα)
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο σε λεπτές λωρίδες (για τη σαλάτα)
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα (για το ντρέσινγκ)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
- αλάτι (για το ντρέσινγκ)
- 2 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι (για το ντρέσινγκ)