Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣαλάτα με σταμναγκάθι , σπανάκι, φλούδες παλαιωμένης γραβιέρας, λαδολέμονο με σκόρδο και πετιμέζι
  • Σαλάτα με σταμναγκάθι , σπανάκι, φλούδες παλαιωμένης γραβιέρας, λαδολέμονο με σκόρδο και πετιμέζι

Σαλάτα με σταμναγκάθι , σπανάκι, φλούδες παλαιωμένης γραβιέρας, λαδολέμονο με σκόρδο και πετιμέζι

από Κωνσταντίνος Μπάρδης & Μυρσίνη Λαμπράκη
Σαλάτα με σταμναγκάθι , σπανάκι, φλούδες παλαιωμένης γραβιέρας, λαδολέμονο με σκόρδο και πετιμέζι
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 4 φλιτζάνια σταμναγκάθι ωμό τρυφερό
  • 3 φλιτζάνια ραδίκια ωμά τρυφερά
  • 3 φλιτζάνια σπανάκι, μόνο τα πολύ τρυφερά φυλλαράκια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 1,5 φλιτζάνια φλούδες παλαιωμένης πικάντικης γραβιέρας
  • 1 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά (για τη σάλτσα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη σάλτσα)
  • 4 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)
  • 4 κ.σ. πετιμέζι (για τη σάλτσα)
  • Αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)
  • 4 φλιτζάνια σταμναγκάθι ωμό τρυφερό
  • 3 φλιτζάνια ραδίκια ωμά τρυφερά
  • 3 φλιτζάνια σπανάκι, μόνο τα πολύ τρυφερά φυλλαράκια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 1,5 φλιτζάνια φλούδες παλαιωμένης πικάντικης γραβιέρας
  • 1 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά (για τη σάλτσα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη σάλτσα)
  • 4 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)
  • 4 κ.σ. πετιμέζι (για τη σάλτσα)
  • Αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)